Danslek för barn

Danslek är vår dansgrupp för barn i behov av extra stöd, finns möjlighet att prova på!

Danslek för barn

Danslek är en grupp för barn mellan 6-12 år med funktionsnedsättning där de får testa på att röra sig och ha roligt till musik. Här får barnen dansa i en mindre grupp tillsammans med en utbildad dansledare. Det finns möjlighet att prova på 3 gånger utan kostnad.

Kursfakta 

Start: v.36 (med möjlighet att hoppa in under terminen)

Antal tillfällen: 12 gånger

Dag och tid: Onsdag kl 16.30-17:30

Avgift: 900kr,  medlemsavgift inklusive olycksfallsförsäkring tillkommer, 150 kr för familjemedlemskap (gäller kalenderår). Läs mer om medlemskap. Om deltagaren inte trivs i gruppen, eller om aktiviteten inte passar deltagaren, kan man kostnadsfritt hoppa av kursen under de tre första tillfällena och få avgiften återbetald.

Lokal: Fyrisgården samlingssalen

 

Danspedagog Emelie Englund 

Emelie är utbildad Jazzdanspedagog vid Stockholms Konstnärliga Högskola (2011-2015). Hon gick även Kulturamas Danslinje (2010-2011), Bolandsgymnasiets estetiska linje inriktning dans (2004-2007) och Vaksalaskolans dansklass (2000-2004). Genom åren har även Emelie fortsatt sin utbildning genom ett antal fortbildningar. Bland annat Dans för hälsa och Dansa en bok. 2017 började Emelie på Fyrisgården och har sedan dess samlat på sig stor erfarenhet av att arbeta med barn, unga och vuxna med funktionsnedsättningar. Emelie brinner för dansen men också för sin förmåga att förmedla dansen vidare. På lektionerna lägger Emelie stort fokus på rörelseglädje, musikalitet och gemenskap.

 

Få rätt stöd

Kontakta oss gärna på exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan med mer informaton, så att vi kan möta barnets behov på rätt sätt.

 

Kursvillkor

Anmälan Alla får dansa

  • Anmäl dig till Alla får dansa genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.

Laddar kalender...Laddar kalender...

Emelie Englund

Jag vill att alla lämnar mina lektioner glada, svettiga och med en känsla av att ha lyckats!