Alla får slöjda

Funktionsnedsättning

Har du en funktionsnedsättning eller behöver extra stöd för att kunna slöjda i en grupp? Testa hur det är i vår Alla får slöjda-grupp!

Alla får slöjda betyder slöjd med stöd i liten grupp. Hos oss får du till exempel snickra, sy, måla och tälja.  En personligt anpassad verksamhet för barn som behöver mindre grupper och mer stöd. Vi är två handledare och vi möter dig gärna en och en om du vill, innan du börjar i gruppen.

Slöjdgruppen är en kostnadsfri introduktionsgrupp för barn 8-12 år med funktionsnedsättning, eller som är i extra behov av stöd. Efter fyra gånger ges möjlighet att fortsätta i de vanliga Trägnagarna eller i en mindre grupp.

Kursfakta våren 2019

Start: vecka 6

Antal tillfällen: 4 tillfällen, därefter 8 gånger mot avgift

Dag och tid: onsdagar 16.30-17.30.
Vi sätter samman grupperna på lämpligt sätt när vi har träffat deltagarna.

Avgift: Ingen kostnad för de fyra introduktionsträffarna. Därefter 600kr för åtta tillfällen. Medlemskap krävs. Medlemsavgift inklusive olycksfallsförsäkring, 100 kr per person eller 150 kr per familj (kalenderår). Läs mer om medlemskap.

Övrigt: Ta med inneskor. Vid första tillfället träffas vi nere i entrén. Vänligen respektera att inga föräldrar får plats i snickeriet.

Lokal: Fyrisgården, övre plan.

Kursvillkor

Anmälan Alla får slöjda

  • Anmäl dig till Alla får slöjda genom att fylla i formuläret nedan. Fält märkta med * är obligatoriska.

Laddar kalender...Laddar kalender...